DWARS Groningen

DWARS logo
DWARS Groningen is de lokale afdeling van DWARS in Groningen. DWARS is de politieke jongerenorganisatie verbonden aan GroenLinks: groen, sociaal en vrijzinnig. Als lokale afdeling van stad en provincie Groningen, bieden wij een laagdrempelige manier om met de politiek bezig te zijn. De afdeling werkt vooral samen met het landelijk bestuur van DWARS en de lokale afdeling van GroenLinks. GroenLinks Groningen stad heeft zijn eigen pand aan de Coehoornsingel 87 in de binnenstad. De meeste activiteiten van DWARS Groningen worden op dit pand gehouden. Daarnaast wordt vaak samengewerkt met andere politieke jongerenorganisaties in Groningen.

Vanzelfsprekend is er ruimte voor gezelligheid, al vinden wij eigenlijk dat inhoud en gezelligheid hand in hand gaan! DWARS Groningen is een fijne groep die openstaat voor nieuwe leden, wat ervoor zorgt dat we het altijd leuk hebben met elkaar: er gaat geen gelegenheid voorbij of er ontspint zich wel een interessant gesprek.

Hoewel het natuurlijk heel leuk is om onszelf te verdiepen in politieke kwesties, of input te leveren op GroenLinks, willen we ook iets nuttigs gaan doen met DWARS. Daarom proberen we ons regelmatig in te zetten door een dag te helpen bij een goed doel of project waarvan we vinden dat het goed op onze DWARSe ideeën aansluit. Bekijk onze site voor meer informatie.

Facebook Twitter