Jongerenorganisatie Vrijheid en Democratie (JOVD) Groningen

JOVD Groningen
De JOVD Groningen is de grootste, oudste en gezelligste politieke jongerenorganisatie van Groningen. Politiek zijn we onafhankelijk en staat het liberalisme aan de basis van onze standpunten. Dit betekent echter niet dat we het altijd met elkaar eens zijn, integendeel, bij ons zijn vele uiteenlopende meningen vertegenwoordigd en is er altijd veel discussie.

Wekelijks organiseren wij op dinsdagavond onze activiteit. Dit kan variëren van een spreker als Bolkestein, een discussieavond over de legalisering van drugs of een training liberalisme van een gecertificeerde JOVD trainer. Uiteraard wordt na elke activiteit nog gezellig geborreld en organiseren wij elke maand ook een iets minder inhoudelijke activiteit, zoals een kroegentocht, wijnproeverij of kerstdiner. Naast onze dinsdagavond activiteiten organiseren wij ook evenementen zoals Masterclasses, reizen en ons jaarlijkse hockeytoernooi.

Sinds de oprichting in 1949 heeft de JOVD vele bekende liberalen voortgebracht zoals Mark Rutte, Hans Wiegel en Jort Kelder. Dat is ook niet gek, want nergens zijn er zo veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Dit kan tijdens de vele trainingen en masterclasses, maar ook in één van onze vele commissies en projectengroepen.

Ben je benieuwd geworden en wil je meer informatie over de JOVD ga dan naar onze site, en houd onze facebook in de gaten voor onze activiteiten.

Facebook Twitter Instagram LinkedIn Youtube